March 30, 2016

HVORDAN ER NON WOVEN POLYPROPYLEN VÄSKOR MILJØVENLIG?

 

Fakta om non woven  PP Miljøvenlige väskor.

Dette materiale er defineret som en bane eller ark af polypropylenfibre bundet sammen ved sammenfiltre fibrene eller filamenterne mekanisk, termisk eller kemisk. De er flade, porøse plader, der er lavet direkte från särskild fibre. De er ikke lavet af vævning eller strikning og kræver ikke at konvertere af fibre til garn.

Non woven polypropylen er den nye mirakel stof. Det er en genanvendelig plast stof, der ofte bruges til at lave salgsfremmende tote poser. Non woven polypropylen er et praktisk stof, fordi det er stærkt og ekstremt let, så det er praktisk at bære samt billigt at sende. Stoffet er også behagelig og blød og er almindeligt anvendt til at gøre kirurgiske masker og kjoler.

Hvordan non woven polypropylen väskor miljøvenlig?

Non woven polypropylen väskor fremme en grønnere jord, fordi de er genanvendelige, let at rengøre, genanvendeligt, og undertiden med genanvendte produkter. Disse väskor kan hurtigt tørres rene, og nogle af dem er maskinvaskes i koldt vand, hvis de er drop tørret. De fleste non wovede polypropylen väskor også er lavet af 5-typen genbrugsplast. Genbrug og genanvendelse dem kunne spare mange standard plastposer fra at sidde i et deponeringsanlæg. Efter de non wovede polypropylen väskor er blevet genbrugt, kan de endda gøres til nye Totes.

Hvad er nogle ekstra fordele ved non woven polypropylen väskor?

Mindre energi bruges til at skabe non woven polypropylen väskor, end der bruges til at oprette bomuld väskor. Hvis flere virksomheder begynde at producere non wovede polypropylen materialer, så de forurenende stoffer kunne reduceres og non woven polypropylen vil blive endnu mere miljøvenlig.
Non woven polypropylen väskor er gode og overkommelige reklamegaver, fordi de kan laves i mange forskellige farver og nemt udskrives med firmanavne.

Hvad er egentlig polypropylen?

Det er en plastik, der er fremstillet af en høj varmekilde. Det er molekylformel er (C3 H6) x. Der er et par forskellige navne som Polypropen, Polipropene 25, propylenpolymerer, og mere.

Hvad er nogle egenskaber polypropylen?

Det er ru og modstandsdygtig over for andre kemikalier. Polypropylen er hård, men også fleksibel. Dette gør det materiale, der skal bruges nemt til kemiske og plast engineering eksperimenter.
Polypropylen stof kan være gennemskinneligt, men fordi det ikke falmer meget let, de fleste mennesker bruger polypropylen som farvet stof.

Industri

Polypropylen smeltepunkt er cirka 320 grader Fahrenheit. Når kemikalier er blevet bundet, bliver de smeltede og presses gennem stramme valser, der vil gøre et tyndt stof. Denne proces kaldes ekstrudering og støbning. I modsætning til bomuld eller andre naturlige fibre, som er vævet, er polypropylen ikke vævet. Mange mennesker i stoffet industrien henvise til disse typer af materialer som “non woven stoffer.” Bomuldsfibre typisk spindes til tråde og vævet sammen, men er presset polypropylen i et stof.
Der er andre overflader, der kan anvendes til det færdige stof. Forskellige typer af avsluta vil producere forskellige resultater. Nogle avsluta anvendes, som vil hjælpe stoffet acceptere blæk bedre, hvilket er bedre for prægning. Nogle avsluta vil hjælpe frastøde andre kemikalier og løsninger.

Hvad er nogle anvendelser af polypropylen?

Den polypropylen anvendes i en række forskellige stof stilarter. Disse non wovede stoffer sædvanligvis anvendes til at fremstille non wovede poser.

Vigtigst, kan det non woven stof genbruges.

Få din miljøvenlige totes i dag, og tilpasse dem med din virksomheds image eller logo.

 

EnglishGermanFrenchLithuania